Dana 07. ožujka 2020. godine u prostorijama hotela Dubrovnik u Zagrebu održala se proslava Dana žena.

Më 7 Mars 2020, në ambientet e Hotelit Dubrovnik në Zagreb u festu festa e Ditës së Grave.

DITA E MESUESIT
Kujtim ne diten e Mësuesit, kur më 7 mars 1887, u hap mësonjëtorja e parë në Korçë nën drejtimin e Pandeli Sotirit, kujtojmë dhe nderojmë të gjithë mësuesit në trasimin e rrugës së dijes.